فرم ارزیابی ویزا و مهاجرت به استرالیا
متقاضی محترم، لطفاً فرم زیر را تکمیل فرمایید

تقاضای ورود به کشور به استرالیا از طریق کدام یک از راههای زیر را دارید؟ *

ویزای کاری (غیر پزشکی)

متقاضی محترم، لطفا برای مشاهده اطلاعات تکمیلی مربوط به هر پرسش، روی علامت سوال پایان جمله کلیک کنید.

رشته کاری شما در کدام یک از لیست های مشاغل استرالیا قرار دارد؟ (لیست مشاغل استرالیا* 
تقاضای ورود به کشور استرالیا از طریق کدام یک از ویزا های زیر را دارید؟ (اطلاعات کامل در مورد انواع ویزاهای کاری استرالیا*
تقاضای ورود به کشور استرالیا از طریق کدام یک از ویزا های زیر را دارید؟ (اطلاعات کامل در مورد انواع ویزاهای کاری استرالیا*
آخرین مدرک تحصیلی و سکشن دانشگاه
برای اطلاع از سکشن دانشگاه خود از این صفحه بازدید کنید و طبق اطلاعات، معادل مدرک تحصیلی خود را در فرم وارد فرمایید.
 * 
سن شما *
زبان انگلیسی شما در چه سطحی است؟ * 
چتد سال سابقه کار (در هر کشوری غیر از استرالیا) در ۱۰ سال گذشته پس از اخذ مدرک تحصیلی دانشگاهی دارید؟ 
آیا سابقه سفر به کشور استرالیا را دارید؟
سابقه کاری در استرالیا
آیا در ۱۶ ماه اخیر، دوره ای تحصیلی حداقل ۲ ساله در کشور استرالیا را به اتمام رسانده اید ؟
آیا در آزمون مترجمی رسمی استرالیا (ناتی) شرکت کرده و با موفقیت این آزمون را گذرانده اید؟
آیا امکان استفاده از امتیاز همسر را دارید؟ 

توجه داشته باشید که برای استفاده از امتیاز همسر، داشتن شرایط زیر توسط همسر متقاضی لازم است:
سن کمتر از ۴۵ سال 
توانایی اخذ حداقل آیلتس ۶ در تمامی مهارت ها و یا معادل آن 
داشتن تحصیلات و شغل مرتبط با رشته ای که در لیست MLTSSL وجود دارد

برای محاسبه کل امتیاز لطفا روی دکمه زیر کلیک کنید. یادآوری میکنیم که برای اقدام برای مهاجرت به استرالیا نیاز به ۶۵ امتیاز دارید. برای جبران کمبود امتیاز میتوانید ویزاهای ۱۹۰ یا ۴۸۹ را انتخاب کنید و یا سطح زبان خود را افزایش دهید. لطفا در صورتی که مجموع امتیاز شما به ۶۵ میرسد روی دکمه Next کلیک کنید.
0

متقاضی محترم، متاسفانه شما شرایط سنی لازم برای مهاجرت کاری به استرالیا را ندارید.

متقاضی محترم، متاسفانه شما سطح زبان انگلیسی لازم برای مهاجرت کاری به استرالیا را ندارید.

ویزای کاری (پزشکی)

‌لطفا شغل خود را انتخاب فرمایید

متقاضی محترم، متاسفانه ما در زمینه رشته شما فعالیت نمیکنیم و قادر به ارایه اطلاعات دقیقی درباره وضعیت شما نیستیم. 

متقاضی محترم، در صورت قبولی در امتحانات مربوطه، شرایط کار در استرالیا برای شما فراهم میباشد. لطفا برای اطلاعات بیشتر و تنظیم وقت مشاوره با دفتر ما تماس بگیرید.

متقاضی محترم، در صورت قبولی در امتحانات مربوطه، شرایط کار در استرالیا برای شما فراهم میباشد. لطفا برای اطلاعات بیشتر و تنظیم وقت مشاوره با دفتر ما تماس بگیرید.

متقاضی محترم، در صورت قبولی در امتحانات مربوطه، شرایط کار در استرالیا برای شما فراهم میباشد. لطفا برای اطلاعات بیشتر و تنظیم وقت مشاوره با دفتر ما تماس بگیرید.

ویزای سرمایه گذاری

متقاضی محترم، لطفا توجه داشته باشید که واحد پولی تمامی مبالغی که در فرم زیر به آنها اشاره شده دلار استرالیا است و طریقه محاسبه نرخ آن بر مبنای نرخ دولتی ارز میباشد که در لینک زیر قابل مشاهده است:
لطفا بازه سنی خود را انتخاب کنید *
متقاضی محترم، با توجه به شرایط سنی، تنها راه شما برای اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری، انتقال حداقل سرمایه ۵ میلیون دلار استرالیا به این کشور و نگهداری آن به مدت ۴ سال میباشد. لطفا فقط در صورتی که امکان این نوع سرمایه گذاری برای شما وجود دارد روی دکمه Next کلیک کنید و اطلاعات تماس خود را وارد فرمایید.
کدام یک از موارد زیر شامل حال شما میشود؟ *
متقاضی محترم، تنها راه شما برای اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری، انتقال حداقل سرمایه ۵ میلیون دلار استرالیا به این کشور و نگهداری آن به مدت ۴ سال میباشد. لطفا فقط در صورتی که امکان این نوع سرمایه گذاری برای شما وجود دارد روی دکمه Next کلیک کنید و اطلاعات تماس خود را وارد فرمایید.
جمع ارزش دارایی های شما و همسرتان ( شامل اموال منقول و غیر منقول ) حدودا چقدر است؟ *
متقاضی محترم، متاسفانه شما شرایط لازم برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را ندارید.
فروش ناخالص سالیانه شما در ۲ سال انتخابی از ۴ سال مالی گذشته حدودا چقدر بوده است؟ *
متقاضی محترم، تنها راه شما برای اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری، انتقال حداقل سرمایه ۵ میلیون دلار استرالیا به این کشور و نگهداری آن به مدت ۴ سال میباشد. لطفا فقط در صورتی که امکان این نوع سرمایه گذاری برای شما وجود دارد روی دکمه Next کلیک کنید و اطلاعات تماس خود را وارد فرمایید.
متقاضی محترم، برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری نیاز به کسب حداقل ۶۵ امتیاز دارید. برای محاسبه امتیازتان، لطفا اطلاعات لازم را وارد فرمایید و روی دکمه calculate در پایین صفحه کلیک فرمایید.
بازه سنی
سطح مهارت زبان انگلیسی
مدرک تحصیلی
سابقه مدیریت کسب و کار
ارزش اموال که حداقل از ۲ سال گذشته در مالکیت شما بوده اند 
فروش ناخالص کسب و کار شما در ۲ سال انتخابی از ۴ سال مالی گذشته
آیا سابقه ثبت اختراع دارید؟
آیا سابقه ثبت علامت تجاری دارید؟
آیا حداقل ۵۰٪ فروش ناخالص سالیانه شما در ۲ سال از ۴ سال اخیر مربوط به صادرات است؟
آیا این شرایط شامل حال شما میشود؟
-از زمان تاسیس کسب و کار شما کمتر از ۵ سال گذشته و
-فروش ناخالص کسب و کار شما در ۳ سال متوالی حداقل ۲۰٪ سالانه افزایش پیدا کرده است و
-در یکی از این ۳ سال متوالی، حداقل ۱۰ کارمند تمام وقت مشغول به کار در کسب و کار شما بوده اند
آیا در ۴ سال گذشته وامی از دولت به ارزش حداقل ۰۰۰ ۱۰ دلار استرالیا برای توسعه کسب و کار خود دریافت کرده اید؟
برای محاسبه کل امتیاز لطفا دکمه زیر را کلیک کنید. یادآوری میکنیم که برای اقدام برای مهاجرت به استرالیا نیاز به ۶۵ امتیاز دارید. چنانچه امتیاز شما به این حدنصاب رسیده است، میتوانید روی دکمه Next کلیک کنید و اطلاعات تماس خود را وارد فرمایید.
0

پذیرش و ویزای تحصیلی

آیا صرفا درخواست تحصیل در استرالیا از طریق بورس تحصیلی را دارید؟ *
هزینه تحصیل و زندگی در کشور استرالیا بسته به نوع و مقطع رشته تحصیلی حدودا ۵۰ هزار دلار استرالیا در سال میباشد. برای اقدام برای ویزای دانشجویی استرالیا نیاز به ارایه گواهی موجودی حساب حداقل ۳ ماهه با حداقل موجودی حدود ۵۰ هزار دلار استرالیا دارید.
آیا توانایی پرداخت هزینه زندگی و تحصیل در استرالیا و همچنین ارایه مدرک استطاعت مالی با مشخصات بالا را دارید؟ *
متقاضی محترم،‌شما شرایط لازم برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا را ندارید.
قصد تحصیل در چه مقطعی را دارید؟ *
متقاضی محترم،متاسفانه ما در زمینه اخذ پذیرش دوره های ابتدایی و متوسطه فعالیت نمیکنیم.
متقاضی محترم، متاسفانه شانس دریافت ویزا برای دوره های کوتاه مدت آموزشی (هر مقطعی غیر از لیسانس، فوق لیسانس یا دکتری) و یا زبان انگلیسی (به تنهایی و بدون همراه بودن با یک دوره تحصیلی) برای متقاضیان ایرانی بسیار کم است. .
آیا در ۲ سال گذشته در آزمون آیلتس (یا معادل آن) شرکت کرده اید؟ *
نمرات آیلتس (یا معادل)
 IELTS or equal
نمره کل
Listening
Writing
Speaking
Reading

ویزای توریستی یا ویزای موقت پزشکان

آیا در ۲ سال گذشته در یک رشته مهندسی از یکی از دو دانشگاه تهران یا دانشگاه صنعتی امیرکبیر فارغ التحصیل شده اید؟ *
آیا در ۳ سال گذشته موفق به دریافت نمره کل آیلتس ۶ با حداقل نمره ۵ (یا معادل آن در سایر آزمونها) در همه مهارتها شده اید؟ *
لطفا بازه سنی خود را انتخاب کنید *
متقاضی محترم،متاسفانه شما شرایط لازم برای این ویزا را ندارید.
متقاضی محترم، شما شرایط لازم برای این ویزا را دارید. لطفا برای تکمیل اطلاعات تماس روی دکمه Next کلیک کنید.

ویزای توریستی یا ویزای موقت پزشکان

آیا خانواده درجه یک (پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر یا فرزند) شما در حال حاضر مقیم استرالیا هستند؟ *
 امکان اخذ ویزای توریستی استرالیا برای افرادی که در این کشور خویشاوند نزدیک دارند وجود دارد.  مواردی که برای اعطاء ویزای توریستی توسط اداره مهاجرت استرالیا بررسی میشوند از قرار زیر هستند:
- استطاعت مالی و وضعیت اشتغال به کار متقاضی
- داشتن خانواده نزدیک در کشور محل زندگی بعنوان انگیزه بازگشت متقاضی 
- وضعیت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور متقاضی
-سابقه سفر قبلی به استرالیا یا کشورهایی مانند آمریکا، کانادا و کشورهای اروپایی
 
لطفا چنانچه فکر میکنید شرایط ذکرشده را دارید، برای تکمیل اطلاعات تماس روی دکمه Next کلیک کنید
آیا قصد شرکت در سمینار ، کنفرانس، دوره آموزشی کمتر از ۳ ماه و یا مصاحبه با کارفرمایی در استرالیا را دارید؟ *
 امکان اخذ ویزای توریستی استرالیا بسته به شغل شما وجود دارد.  مواردی که برای اعطاء ویزای توریستی توسط اداره مهاجرت استرالیا بررسی میشوند از قرار زیر هستند:
- سابقه کاری/علمی و اینکه حضور در استرالیا چقدر برای حرفه شما اهمیت دارد 
- استطاعت مالی و وضعیت اشتغال به کار مناسب
- داشتن خانواده نزدیک در کشور محل زندگی بعنوان انگیزه بازگشت 
-سابقه سفر قبلی به استرالیا یا کشورهایی مانند آمریکا، کانادا و کشورهای اروپایی
- وضعیت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور محل زندگی
 
لطفا چنانچه فکر میکنید شرایط ذکرشده را دارید، برای تکمیل اطلاعات تماس روی دکمه Next کلیک کنید
آیا سابقه طولانی سفر خارجی به کشورهای مختلف مخصوصا کشورهای اروپایی، آمریکا و یا کانادا را دارید؟ *
  در صورتی که بتوانید مدارک قوی در موارد زیر به اداره مهاجرت استرالیا ارایه دهید، امکان اقدام برای ویزای توریستی استرالیا وجود دارد:
- داشتن دوست، آشنا یا فامیل بعنوان انگیزه ای برای بازدید از استرالیا
- استطاعت مالی و وضعیت اشتغال به کارمناسب
- داشتن خانواده نزدیک در کشور محل زندگی بعنوان انگیزه بازگشت 
-سابقه سفر قبلی به استرالیا یا کشورهایی مانند آمریکا، کانادا و کشورهای اروپایی
 
لطفا چنانچه فکر میکنید شرایط ذکرشده را دارید، برای تکمیل اطلاعات تماس روی دکمه Next کلیک کنید
متقاضی محترم، متاسفانه شما شانس کمی برای اخذ ویزای توریستی استرالیا دارید

ویزای خویشاوند نزدیک (شامل ویزای ازدواج، والدین، فرزندان و غیره)

وضعیت اقامت همسر یا نامزد در استرالیا *
وضعیت اقامت والدین در استرالیا *
سن متقاضی ویزا *
آیا حداقل نصف فرزندان متقاضی ویزا در استرالیا ساکن هستند و اقامت دایم یا شهروندی این کشور را دارند؟ *
متقاضی محترم، متاسفانه شما شرایط لازم برای اخذ این ویزا را ندارید.
سن متقاضی یا متقاضیان ویزای والدین *